Fles en glas met bier Fles met bier Fles met bier
Biermunitie

Speciaalbier dat je raakt!

Er staat een exclusief leger aan speciaalbieren paraat. Het bierassortiment bestaat uit een combinatie van nieuwe en onbekende Belgische en Nederlandse bieren. Craft bier van lokale bierbrouwers is ons doelwit.

Enjoy & Cheers!

  • 92
    Bieren
  • 19
    Soorten
  • 76
    Brouwers

Welkom bij Biermunitie

Jouw online bierwinkel vind je hier! Ons speciaalbier is voor iedereen toegankelijk. Of je nu een doorgewinterde bierkolonel bent of net je entree maakt, we hebben altijd iets dat bij jouw biermissie past. Dus, Soldaat van de Smaak, maak je klaar voor je online biermissie!

Ontdek de lokale bieren

Wat ons onderscheidt? Onze trots op craft bier van lokale brouwers uit België en Nederland. We brengen je smaakvolle en onbekende speciaalbieren. Ontdek nu onze online biershop en laat je smaakpapillen vlammen.

Biermunitie heeft een aantal Limited Edition speciaalbieren gelanceerd! Klaar om op missie te gaan? Ontdek onze exclusieve Vector tripel of Scorpion Quad blond.

Wat wij voor je kunnen doen

Of je nu op zoek bent naar een bierpakket voor je squad, een uniek zakelijk cadeau voor een mede-bierkameraad, zelfstandig een bierproeverij wilt organiseren of gewoon een nieuwe bierervaring wilt opdoen met een bierabonnement, bij ons sta je nooit zonder munitie. Wil je het online winkelen inruilen voor een echte ontmoeting met de bierfrontlinie? Je kunt je bestelling ook op afspraak afhalen in Hoogkarspel.

Inleverpunt gebruikte verzenddozen van bier!
Biermunitie is een officieel inleverpunt voor gebruikte verzenddozen.
Heb je bier besteld en vind je het zonde om de verzenddoos bij het oud papier te zetten? Lever deze bij ons in. Dan kunnen wij deze doos hergebruiken en vullen met speciaalbier voor de volgende bierliefhebber. Het gaat om de dik kartonnen dozen met vakverdeling (in goede staat), geschikt voor verzending. Klik voor meer info of andere inleverpunten.

Neem contact op

Contactformulier

Info

Biermunitie
Fuut 27
1616 GR Hoogkarspel

Pim Nieuwboer
KVK
74695126
BTW
NL859995422B01