Veelgestelde vragen

Verzending en Levering

Ophalen in Hoogkarspel is mogelijk! Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je het speciaalbier wilt komen ophalen. Wij laten je weten wanneer je de bestelling kunt afhalen.

Dat is zonde! Ondanks alle zorgvuldigheid kan dit voorkomen. Maak een foto van het beschadigde product en neem direct dezelfde dag van de levering contact met ons op.

In principe versturen wij bestellingen binnen 2 werkdagen. Heb je vragen over je bestelling en/of levering? Stuur een berichtje!

De verzendkosten bedragen €8,95 voor standaard pakketten. Voor grotere en exclusieve pakketten bedragen de verzendkosten €12. Uiteraard vervallen deze kosten als je ervoor kiest om je gezicht aan ons te laten zien en je de bestelling zelf komt ophalen!

Je bestelling wordt door PostNL geleverd. Je ontvangt per e-mail een Track & Trace code, hiermee kun je zelf de bestelling volgen. Let op: de bezorger vraagt om een geldige legitimatie, zorg dat je deze bij de hand hebt!

Betalen

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW en statiegeld.

Ja! In onze webshop kun je met de Biercheque betalen. De unieke code van de Biercheque kun je tijdens het online afrekenen verzilveren. Je kunt de code invoeren in het veld “Afrekenen” die verschijnt na het winkelmandje.

Let op: Bij webshops geldt momenteel een bestedingslimiet van maximaal €50,- per online order. Dit is vanwege de wet op financieel toezicht in Nederland.

In onze webshop kun je betalen met iDeal en de Biercheque cadeaukaart.

Bierabonnement

Ja dat kan, you’re wish is our command! Stuur een berichtje en dan regelen wij dit.

Ja! Alle bierabonnementen van Biermunitie hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Geen addertjes onder het gras!

Je ontvangt iedere maand 10 verschillende soorten speciaalbieren. Je hebt de keuze uit een bierabonnement van 3, 6 of 12 maanden.

Account

Niet verplicht, wel handig. Met een account kun je bijvoorbeeld terugzien welke speciaalbieren je eerder hebt gekocht. En je hoeft niet iedere keer je gegevens opnieuw in te vullen. Lekker makkelijk! Wil je dit niet? Dan kun je als ‘gast’ afrekenen.

Bestelling

Ja, in onze online biershop kun je een bestelling plaatsen vanaf €15,-.